Lasteraamatukogu tänas omaloominguvõistlusel osalenuid

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Täna autasustati Haapsalu keskraamatukogu lasteosakonnas nukunäitusest inspireeritud omaloominguvõistlusel osalenuid.

Tänukirja juttude kirjutamise eest said Haapsalu linna algkooli IIb klassi õpilased:
Marie Keldrima lühijutu „Talvine kohtumine” eest,
Claudia Birk lühijutu „Nurri linnas” eest,
Aliis Vatku lühijutu „Primavera seiklus” eest,
Martin Vatku lühijutu „Nali” eest.

Tänukirja said samuti lõbusaid papist nukke meisterdanud algkooli IIc klassi õpilased Leelo Sula, Markkus Kõre, Kaili Karm, Lilith Marlen Kander, Patric Püve, Geily Sillaste, Raimond Hargats, Madli Palk, Kirke Treiberk, Evalota Masing, Sixten Kaljuste, Janeli Harak, Matteus Küünarpuu ja Mirell Rea. Nende tehtud nukud on kõigile lasteraamatukogus vaadata.

Omaloominguvõistlusest võttis osa ka üks täiskasvanu – Tuule Rand jutuga „Unistada ma sinust ikka võin…”. Tema sai tänukirja kätte juba varem.

Lasteraamatukogu kuulutas omaloominguvõistluse välja 14. veebruaril. Osalejailt oodati jutte, luuletusi, kahekõnesid, valme jms, mis on innustust saanud mõnest näituse “Koosmäng. Aastaajad. Eesti nukutegijate looming” eksponaadist.

Haapsalu linna algkooli õpilastega oli kohtuma tulnud kirjanik Peeter Sauter, kes ärgitas lapsi mitte oma mõtteid häbenema, vaid julgelt jutte kirjutama.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments