0

Meesvehklejad MMil 11. kohal

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Vehklemise MMil Ukrainas Kiievis alistas Eesti epeemeeskond koosseisus Nikolai Novosjolov, Sten Priinits ja Marno Allika avaringis Iraani 45:22, kuid kaotas kaheksandikfinaalis torgetega 39:45 Ungarile.

Ungari matš ebaõnnestus Marno Allikal, kes jäi 11 torkega miinusesse. Sten Priinits jäi viie torkega plussi, Novosjolov nulli.

Ainult Haapsalust pärit vehklejatest Eesti koondis alistas heitluses kohtadele 9.–16. esmalt Saksamaa 45:39, seejärel kaotati Hollandile 36:45 ning viimases kohtumises alistati Kanada torgetega 45:39.

Maailmameistriks tuli USA, kes finaalis alistas üllatuslikult tiitlikaitsja Prantsusmaa 44:37.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz