0

Võrkpalli rahvaliiga karika võitis Risti meeskond

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Võidukas Risti meeskond. Foto: erakogu
Võidukas Risti meeskond. Foto: erakogu

Läänemaa rahvaliiga võrkpalli karikavõistlused võitis Risti, teine oli Oru ja kolmas Lihula.

Karikavõistlused peeti kahe miinuse süsteemis ehk meeskond langes konkurentsist kahe kaotuse järel.

Risti alustas turniiri 1:2 kaotusega Oru SC meeskonnale. Miinusringi nn “ellujäämismängus” võideti 2:1 Palivere võrkpallureid. Sealjuuures kolmandas, otsustavas geimis oli Risti pidevalt tagaaja rollis ning Risti jaoks õnnelikult lõppenud geimi lõppnumbriteks kirjutati 16:14. Edasi saadi jagu Noarootsist geimidega 2:0 ja finaalikoha tõi Risti meeskonnale 2:1 võit Lihula üle.

Finaali avageimi mulluse Läänemaa rahvaliiga karikavõitja Oru SC vastu kaotas Risti 25:27. Järgmises geimis näidati head võistlejanärvi: vastasel oli kasutada kaks matšpalli, ometi võideti 27:25 ja karikavõitu otsustanud geim 15:11. Risti meeskond on ka valitsev rahvaliiga meister võrkpallis.

Karika võitnud meeskonnas mängisid Lauri Špitsmeister, Siim Ots, Marko Paavel, Jan Tolokonnikov, Sven Õispuu, Andres Savik ja Hendry Kullamäe.

Enn Kerge

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz