Võrkpalli rahvaliiga karika võitis Risti meeskond

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Võidukas Risti meeskond. Foto: erakogu
Võidukas Risti meeskond. Foto: erakogu

Läänemaa rahvaliiga võrkpalli karikavõistlused võitis Risti, teine oli Oru ja kolmas Lihula.

Karikavõistlused peeti kahe miinuse süsteemis ehk meeskond langes konkurentsist kahe kaotuse järel.

Risti alustas turniiri 1:2 kaotusega Oru SC meeskonnale. Miinusringi nn “ellujäämismängus” võideti 2:1 Palivere võrkpallureid. Sealjuuures kolmandas, otsustavas geimis oli Risti pidevalt tagaaja rollis ning Risti jaoks õnnelikult lõppenud geimi lõppnumbriteks kirjutati 16:14. Edasi saadi jagu Noarootsist geimidega 2:0 ja finaalikoha tõi Risti meeskonnale 2:1 võit Lihula üle.

Finaali avageimi mulluse Läänemaa rahvaliiga karikavõitja Oru SC vastu kaotas Risti 25:27. Järgmises geimis näidati head võistlejanärvi: vastasel oli kasutada kaks matšpalli, ometi võideti 27:25 ja karikavõitu otsustanud geim 15:11. Risti meeskond on ka valitsev rahvaliiga meister võrkpallis.

Karika võitnud meeskonnas mängisid Lauri Špitsmeister, Siim Ots, Marko Paavel, Jan Tolokonnikov, Sven Õispuu, Andres Savik ja Hendry Kullamäe.

Enn Kerge

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments