Kaitseliitlased võistlevad Valgel Laeval

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Laupäeval, 31. märtsil peetakse Põhja-Läänemaal Kaitseliidu patrullvõistlus Valge Laev 2012, kuhu on registreerunud juba üle 40 võistkonna.

Võistlus toimub Taebla, Oru ja Risti vallas Ääsmäe-Haapsalu, Haapsalu-Keila ja Risti-Kuijõe maanteede vahelisel alal. Osalevad kaitseliitlased, naiskodukaitsjad, noored kotkad ja kodutütred, rõhk on Läänemaa võistkondadel. Patrullvõistkond koosneb 4 liikmest ja esindajast, kes ei ole võistleja.

Võistlejatel on ees pikk päev, mis algab võistkondade registreerimisega kell 7 hommikul ja lõpeb kell seitse õhtul autasustamisega.

Poole üheksast viieni müttavad kohustuslikus varustuses metsades ja soodes, otsides kontrollpunte, kus tuleb lahendada ülesandeid. Samas peab ennast kaitsma “vaenlase” eest, keda on sõltuvalt piirkonnast rohkem või vähem varitsemas.

Koondarvestusse lähevad võistkonnad, mis on raja läbinud vähemalt 2 liikmega. KL klassis lähevad arvestusse võistkonnad, mis on läbinud vähemalt ühe lisaülesande.

Võistkond peab kogu võistluse aja liikuma koos. Kogu võistlus tuleb võistlejatel läbida jalgsi.

Iga võistlustrassi klassi kolmele paremale võistkonnale diplomid ja medalid. Lisaks üldarvestusele toimub arvestus Lääne Maleva siseselt – kolmele paremale Lääne Maleva võistkonnale diplomid ja medalid. Kõik raja läbijad saavad ka vastava sertifikaadi.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments