Võrkpalliföderatsioon pakub tasuta võrkpalliväljakuid

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

2. aprillini saab konkursile “Võrguplatsid korda!” esitada avaldust oma kodukohta võrkpalliplatsi rajamiseks või korrastamiseks.

“Tänavu saab uue võrgu, postid ja platsi piirid kaksteist võrkpalliväljakut üle Eesti,” teatas pressiesindaja Ann Asser. “Kümme žürii poolt välja valitud platsi, kuhu võrkpalliväljak rajatakse, selguvad 16. aprilliks. Lisaks žürii poolt valitud platsidele saavad sel aastal oma valiku teha ka Delfi Eesti Elu lugejad ja võrkpalli rahvaliiga Facebooki fännid.”

Kaks rahva poolt enam soosingut kogunud võrkpalliväljakut avalikustatakse 7. mail.

Iga võrkpalliväljaku saaja hooleks jääb platsi ettevalmistus, vahendite paigaldamine ja ka hilisem hooldus ja korrashoid.

Konkurss “Võrguplatsid korda!” toimub Eesti Võrkpalli Liidu harrastussarja Rahvaliiga eestvedamisel sel aastal juba teist korda.

Möödunud kevadel algatatud konkursi kaudu sai korda 12 võrkpalliplatsi üle Eesti, sealhulgas Oru vallas Läänemaal.

Võrkpalliväljaku eelistatud asukoht on kas munitsipaal- või kohaliku omavalitsuse maa. Eramaa on avalduse esitamiseks lubatud vaid juhul, kui maaomanik tagab avaliku ligipääsu väljakule ja mänguplats asub nähtavas, juurdepääsetavas ning ohutus kohas. Taotleja peab asukoha kohta lisama vabas vormis kooskõlastuse kinnituse, koos kohaliku omavalitsuse või eraomaniku kontaktandmetega. Vajalik on lisada ka selgitus, miks antud piirkonda võrkpalliväljakut rajada soovitakse. Soovitatav on lisada ka asukoha plaan ning fotod.

“Konkursi taotlus on üheleheküljeline ja selle täitmine ei nõua palju aega,” julgustas Eesti võrkpalliföderatsiooni peasekretär Tarvi Pürn.

Konkursi taotlusvormi ja osalustingimused leiab aadressilt www.volley.ee/vorguplatsidkorda. Täidetud dokumendid ja lisad tuleb saata hiljemalt 2. aprilliks e-posti aadressile rahvaliiga@evf.ee või Eesti Võrkpalli Liidu postiaadressile Pirita tee 12, Tallinn.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
tasuta juustu
12 aastat tagasi

pakutakse ainult hiirelõksus