Wiedemanni gümnaasiumis peeti taaskasutuslaata

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 4

Täna peeti Wiedemanni gümnaasiumi aulas taaskasutuslaata, kuhu koolipere liikmed ja nendega seotud inimesed võisid tuua müügiks või äraandmiseks enda jaoks mittevajalikke asju.

Saalis olid laudadele laotatud salle ja muud pudi-padi, toolileenidele oli sätitud korralikke riideid.

11.m klassi õpilane Renata Lukk müüs koos sõbrannaga kodus seisma jäänud kõrvarõngaid ja muid ehteid. “Osteti küll,” ütles ta, “aga eelmise aasta laat oli elavam.” Renata sõnul olid möödunud aastal müügilauad alumise korruse koridoris ja liikumist oli seetõttu rohkem.

8.a klassi õpilased Ketter-Helery Nau ja Elena Heinorg (pildil) istusid raamatute ja raamatukastidega koormatud laudade taga.
“Siin on tasuta võtmiseks raamatud, mis raamatukogul kooli kolimisel üle jäävad,” rääkis Ketter-Helery ja näitas nimekirja nii linnarahva kui ka õpilaste poolt juba ära võetud teostest. Kaasa oli viidud näiteks Kati Murutari “Naisena sündinud”, 1995. aastal välja antud Eesti ajaloo õpik, Robert Vaidlo “Kessu ja Tripp” ja Aleksandr Avdejenko “Tisza kaldal”. Huvilisi ootasid veel kastitäis keemia õppematerjale, inglise keele õpikud algajatele, Tammsaare publitsistika 17. köide ja palju muud.

Taaskasutuslaat peeti sel nädalal toimuvate Wiedemanni päevade raames. Kooli aula stendil saab nädala jooksul vaadata fotosid ja vanu kavasid Wiedemanni päevadest läbi aegade.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments