Haapsalu Maakilval viies

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Maakilva superfinaalis sai Haapsalu laupäeval Säreveres viienda koha.

Ka sel aastal võitis Saue Räpina, Juuru/Rapla ja Tallinna ees.

Haapsalu eest mängisid Margus Maiste, Anne Ehala, Aivar Õepa ja Andres Ammas.

“Mängisime oma koha välja, eelvoorude põhjal olime neljandad, finaalis pidevalt 4.–6. positsioonil,” ütles Andres Ammas. “Kardetud looduse ja geograafia teemaga saime suhteliselt hästi toime, aga sport ja teadus/tehnika osutusid seekord meile keeruliseks.”

Maakilva 2011/2012. hooaja sissejuhatuseks mängiti kaks eelvooru, mille kõige paremad said otse superfinaali, ülejäänud jäid aga rahvaliigasse.

Rahvaliiga B-finaalis sai Noarootsi 8. koha ja Lihula 10. koha ning lunastasid koha rahvaliiga A-finaali. Haapsalu Kepimurdja jagas seal 16. kohta, Ridala Rotelewich oli 18., Kullamaa 33.

Rahvaliiga A-finaali 25 võistkonna seas oli sinna eelvoorudest otse pääsenud Hanila 7. ja Noarootsi 11. Lihula kohale ei läinud.

Rahvaliiga A-finaali parimad pääsesid omakorda superfinaali, kus neid ootasid eelvoorude parimad. Kokku oli superfinaalis 18 võistkonda, kuid Läänemaalt oli Haapsalu ainus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments