Haapsalu linn palub parkida sõidukid ööseks tänava äärest ära

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: Arvo Tarmula

Linnavalitsuse tellimusel veeti möödunud ööl ja veetakse ka eelolevatel öödel tänavate äärest lund ära. Sellega seoses palutakse sõidukiomanikel parkida autod võimalusel sõiduteede äärest mujale.

“Tänavate ääres parkivad autod on meie väga suur mure,” ütles linnakeskkonna osakonna juhataja Krista Vilta. “Inimesed võiksid meile kaasa aidata ja parkida hoovi, kellel võimalik. Koostöös jõuame parema tulemuseni,” sõnas ta.

Rahanappuse tõttu veetakse lund linnast välja vaid sealt, kus häda kõige suurem, ütles Vilta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Ice Dog M
12 aastat tagasi

Sepp aja oma ford ka tänavalt ära.
Sahamehed muidu lükkavad minema.
Peace man!

Che
12 aastat tagasi

Kõigilt erasõidukite omanikelt,kellel ei ole garaashi või kel ei ole ette näidata tasulise parkla kasutamise arvet,tuleks igakuiselt sisse nõuda parkla tasu 8 tundi ööpäevas,mis võrduks vastava piirkonna maa rendihinnale.”Tahad mäest alla lasta,vea ka kelku mäkke!”

Tamme tänava korrusmaja elanik
12 aastat tagasi

Olen alustanud oma auto demonteerimist. Auto osade toimetamine viiendale korrusele pole kerge töö. Küll ma hakkama saan, saatke aga sahk peale.

Elanik
12 aastat tagasi

Äkki on teada ka, milliseid tänavaid täpsemalt mõeldakse?