Firmaspordi suusatamises oli tugevaim Haapsalu linna spordibaasid

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Esiplaanil parim naisveteran Aigi Pardel

Läänemaa firmade karikasarjas võisteldi eile, 15. veebruaril Haapsalu staadionil teise osavõistlusena suusatamises.

Naistest võitis Kadri Lukk, parim naisveteran oli Aigi Pardel. Meestest võitis Riho Viik, parim meesveteran Juhan Lukk kaotas võitjale 4,9 sekundiga.

Kokkuvõttes oli taas parim Haapsalu linna spordibaaside võistkond, kes juhib ka kahe ala järel. Suusatamises oli võistkondlikus arvestuses teisel kohal oli Cipax Eesti ja kolmas Haapsalu kolledž. Kahe ala kokkuvõttes on teisel kohal HNRK ja kolmandal Cipax Eesti võistkonnad.

Individuaalarvestuses juhib kahe ala järel meestest Üllar Petrovitš (Tradilo) Jüri Muuli (Airon/Kergejõustikuklubi) ja Marek Pragi (Haapsalu linna spordibaasid) ees. Naistest juhib kahe ala järel Mari Alvela (HKHK) Pille Raudsepa (Ridala vallavalitsus) ja Kadri Luki (Haapsalu linna spordibaasid) ees.

Järgmine firmaspordi osavõistlus – ujumine – toimub 7. märtsil veekeskuses. Siis autasustatakse ka suusatamise parimaid.

Ülle Lass

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments