Lääne Elu paberleht 26. jaanuaril

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Läänemaa kultuuripärl Ago Ruus. Foto: Arvo Tarmula
Läänemaa kultuuripärl Ago Ruus. Foto: Arvo Tarmula

Kultuuripärl on filmimees ja festivalikorraldaja Ago Ruus

Tiitli Läänemaa Kultuuripärl 2011 ja sellega kaasneva preemia 1300 eurot saab Matsalu loodusfilmifestivali üks korraldajaid, festivali filmiprogrammi juht Ago Ruus.

 

Läänela juht lahkub

Täna on viimane tööpäev spordiliidu Läänela peasekretäril Madis Sarikul, kes lahkub ametist omal soovil. Läänela president Enn Kerge tunnistas, et tal on Sariku lahkumisest kahju ja mehe tööga peasekretäri ametis võib igati rahul olla.

 

Kiirendused poliitilisel maanteel

Kolumnist, literaat ja IRLi liige Peeter Olesk arutleb ülesannete üle, mis seisavad Isamaa ja Res Publica Liidu uue juhi ees.

 

Haapsalu küsib riigilt Tagalahe süvendamiseks pool miljonit eurot

Et Tagalahe süvendamiseks kulutatud raha ei läheks vett vedama, võiks riik võtta süvendamise tuleva aasta eelarvesse, leiavad Haapsalu linnapea Urmas Sukles ja Noarootsi vallavanem Annika Kapp majandusministrile ja keskkonnaministrile saadetud kirjas.

 

Annetus lubab küttepuid osta poole odavamalt

Haapsalu vähekindlustatud pered saavad linnavalitsuse toetusega osta turuhinnast poole odavamat küttepuud, sest elektriliinide kaitsevööndeid hooldav Forestline annab puidu tasuta puulaevaseltsile Vikan, kes teeb selle halgudeks ja viib vajadusel ka koju.

 

Kullamaa volikogu otsustas tõsta valla palgal olijate töötasu

Läänemaa esimese omavalitsusena selle aasta eelarve vastu võtnud Kullamaa tõstis valla palgal olijate töötasu kuni kaheksa protsenti, vallavanema palk tõusis 17 protsenti. 2008. aastaga võrreldes on Kullamaa valla eelarve tervelt kolmandiku jagu väiksem — 1,5 miljoni euro asemel miljon eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kusti
12 aastat tagasi

Väärt tunnustus väärt mehele!

Kati
12 aastat tagasi

Palju õnne Ago Ruusile!!