Läänemaa naised olid Tartu meistrivõistlustel vehklemises edukad

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Nelli Paju, Helen Priinits, Katrina Lehis. Foto: erakogu
Nelli Paju, Helen Priinits, Katrina Lehis. Foto: erakogu

 

2011. aasta Tartu meistrivõistlustel vehklemises osales haiguste tõttu vähem sportlasi kui tavaliselt. Kristina Kuusk jäi haiguse tõttu kõrvale, tõbised olid ka Katrina Lehis ja Brit Priinits.

Kaheksa hulka pääsesid Haapsalust Nelli Paju, Katrina Lehis ja Elena Koit, alistades vastavalt Brit Priinitsa, Kristiina Sõsa ja Gaia Siimu. Veerandfinaalis läksid omavahel jälle kokku Koit ja Lehis, viimane jäi peale 15/6. Paju pidas kõva lahingu Julia Zuikovaga, saavutades võidu alles viimase torkega 15/14.

Poolfinaalis läks Lehis Embrichi vastu algul juhtima, ent siis vaim väsis ja tuli kaotus 11/15. Kõva lahing oli ka teises poolfinaalmatšis Paju ja Kirpu vahel. Kahe viimase torkega pani Kirpu end siiski maksma, võit tuli 15/13.

Ka meeste read olid haiguste tõttu hõredad. Sten Priinits võistles tõbisena ja seetõttu tuli alagrupis kaks nappi kaotust, mis andis talle 10. asetuse ja viis juba kaheksandikfinaalis kokku Nikolai Novosjoloviga. Ülitasavägises matšis pani end maksma siiski Novosjolov 15/13.

Ent ka Novosjolovil ei paistnud olevat supervormis. Marno Allika alistas esikohamatšis Novosjolovi 15/11.

2011. aasta Tartu meistrid on niisiis Irina Embrich ja Marno Allika.

Hea võistluse tegi Margo Lehis, kes tuli esimest korda täiskasvanute võistlustel kolmandaks. Võiduga Georg Lanno üle 15/9 jõudis ta kaheksa hulka, veerandfinaalis alistas ta Aleksander Russakovi 15/11 ning poolfinaalis kaotas Aivar Liimetsale 10/15.

Rainer Mark oli 10., Peeter Turnau 19., Hendrik Aido 24., Henri Pähn 29.

Helen Priinits

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments