Palivere Cupi võitsid lõunaläänlased

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Võitjameeskond treeneri Jaanus Getreuga. Foto: Žan Vjazemski
Võitjameeskond treeneri Jaanus Getreuga. Foto: Žan Vjazemski

 

2002.—2003. aastal sündinud laste saalijalgpalliturniiri Palivere Cup võitis Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi.

Väga hea korraldusega võistlusest (eestvedaja Palivere treener Väino Munskind) võttis osa viis võistkonda. Rõõmu teeb see, et geograafiliselt oli kaetud pea terve Läänemaa.

Mängud olid huvitavad ja pingelised, noorte jalgpallurite suur tahe oli liigutav ja loomulikult ei puudunud mängus ka ilusad löögid, suurepärased tõrjed väravavahtidelt, ladus söödumäng ja pisarates kaotusevalu — nagu päriselt!

Lõplik järjestus:
1. Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi (Kevin-Reidar Bachaus, Robin Mõtt, Sander Sõber, Markus Sõber, Kauri Filippov, Marten Põld, Randy Põld, Siim Urb, Virgo Vallik, treener Jaanus Getreu)
2. Läänemaa jalgpalliklubi (treener Žan Vjazemski)
3. Palivere SK (treener Väino Munskind)
4. Lõuna-Läänemaa JK / Virtsu Kool
5. Taebla gümnaasium (treener Jarmo Jaaku).

Turniiri resultatiivseim mängija oli Palivere SK poiss Karel Kängsepp, parimaks väravavahiks tunnistati Läänemaa JK puurilukk Maksim Tsennikov ja kõige paremaks mängijaks Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi Virgo Vallik.

Turniir oli tore ja äärmiselt vajalik, paljudes võistkondades mängisid kaasa ka tüdrukud ja see annab lootust, et Läänemaa tütarlaste jalgpallile on pealekasvu.

 

Jaanus Getreu

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments