Maanteeamet hoiatab libeduse eest

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Maanteeameti teatel mõõdeti varahommikul enne kella kuut teepinna miinuskraade mitmel pool Harju, Rapla, Järva, Lääne-Viru, Hiiu ja Saare maakonna teedel ning Pärnu maakonna põhjapoolses osas. Ilm oli hea nähtavusega ja peamiselt sademeteta. Teekatted suurematel maanteedel olid neis maakondades libedusetõrjest soolaniisked või soolamärjad. Kõrvalmaanteedel tuleb arvestada libedusega.

Mujal olid teepinna temperatuurid plusspoolel ning katted märjad või niisked. Sadas hooti vihma ja sekka ka lörtsi. Sajuhood olid paiguti tugevad ja nähtavus sajus piiratud.

Hommikutundidel ilma selginedes võivad teepinna temperatuurid langeda ka Eesti lõunapoolsemas osas miinuskraadidesse.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments