Maanteeamet hoiatab libeduse eest

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Maanteeameti teatel mõõdeti varahommikul enne kella kuut teepinna miinuskraade mitmel pool Harju, Rapla, Järva, Lääne-Viru, Hiiu ja Saare maakonna teedel ning Pärnu maakonna põhjapoolses osas. Ilm oli hea nähtavusega ja peamiselt sademeteta. Teekatted suurematel maanteedel olid neis maakondades libedusetõrjest soolaniisked või soolamärjad. Kõrvalmaanteedel tuleb arvestada libedusega.

Mujal olid teepinna temperatuurid plusspoolel ning katted märjad või niisked. Sadas hooti vihma ja sekka ka lörtsi. Sajuhood olid paiguti tugevad ja nähtavus sajus piiratud.

Hommikutundidel ilma selginedes võivad teepinna temperatuurid langeda ka Eesti lõunapoolsemas osas miinuskraadidesse.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz