Lääne prefektuuris algas jõulurahu

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

1. detsembrist tegeleb Lääne prefektuur aktiivselt elanikkonna jõulurahu kindlustamisega, teatas pressiesindaja Hedy Tammeleht.

Terve detsembri on kuut maakonda hõlmavas Lääne prefektuuris tähelepanu all turvalisuse tagamine nii maakonnakeskustes kui ka maal. Sel ajal on suurendatud jõududega tegevuses liiklusjärelevalvega tegelevad patrullid, korrakaitseametnikud, kriminaalpolitseinikud  ja piirivalvurid.

Tegus aeg tõotab tulla ka kodakondsus- ja migratsiooniteenindustes, kuhu oodatakse kõiki, kel hakkavad lõppema dokumentide kehtivusajad.

Lääne prefekt Priit Suve ütles, et kuigi tänavu on õiguserikkumiste hulk vähenenud, on ühiskonnas ikkagi tunda ebakindlust, kuid tõenäoliselt tuleb selle põhjusi otsida pigem rahvusvahelisest majandusolukorrast kui riigisisestest probleemidest.

„Soovime Lääne regiooni inimestele pakkuda aasta lõpus suuremat turvatunnet ja seda sõbraliku suhtlemise ja ühiste tegemistega,” ütles Suve.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments