Haapsalu loomade varjupaik ootab 8. detsembril noori külla

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

8. detsembril korraldab Haapsalu loomade varjupaik noortepäeva. Alates kella 14st on varjupaika oodatud kõik, kellel on tahtmist loomadega tegeleda.

Päeva eesmärgiks on leida vabatahtlikke, kellel on soov aidata kaasa varjupaiga muutmisele loomasõbralikumaks. Osalejad saavad tutvuda varjupaiga igapäevaeluga, proovida mitmesuguseid töid ning esitada küsimusi. Samuti võimalik minna jalutama koertega, paitada kasse ja kui soov ja võimalus, siis saada endale lemmikloom.

Haapsalu loomade varjupaiga kohta leiab infot ka Facebookis.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz