Esita kandidaat silmapaistva haridus- ja kultuuritöötaja preemiale!

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Linnavalitsus ootab linnakodanike ettepanekuid haridus- ja kultuuritöötajate kohta, keda tunnustada aunimetuse või preemiaga. Haridus- ja kultuuripreemiaid antakse välja, et tunnustada selles valdkonnas töötavaid inimesi ja asutusi, kelle töö, tegevus ja isiklik eeskuju on oluliselt mõjutanud Haapsalu haridus- ja kultuurielu ning asutuste arengut.

Aunimetus „Haapsalu aasta õpetaja“ antakse ühele eelnevatel aastatel silma paistnud haridustöötajale, kes on pälvinud oma õpilaste, lapsevanemate, kolleegide ja üldsuse lugupidamise ning kelle tegevus on positiivselt mõjutanud linna haridusalast arengut.

„Haapsalu kultuuritegija“ aunimetus antakse kultuuritöötajale, kes on pälvinud nii kultuuriavalikkuse kui ka kolleegide lugupidamise ning kes on silmapaistvalt hästi esinenud erialastel konkurssidel. „Haapsalu kultuuritegija“ aunimetus ei sõltu erialast — esitada võib kandidaate nii kirjandus-, muusika-, fotograafia- kui ka tantsuvaldkonnast.

Lisaks üksikisikutele antavatele aunimetustele jagab linnavalitsus ka preemiad hariduselu edendajale, kultuurielu edendajale ning Haapsalu säravaima kultuurisündmuse korraldajale.

Preemiad „Haapsalu hariduselu edendaja“ ja „Haapsalu kultuurielu edendaja“ antakse haridus- ja kultuuritöötajatele või asutustele, kes on edukalt läbi viinud linna jaoks olulisi haridus- või kultuuriprojekte ning aidanud kaasa linna haridus- ja kultuurielu arengule.

Preemia „Haapsalu säravaim kultuurisündmus“ antakse inimesele või asutusele, kes on siin läbi viinud üle-eestilist või rahvusvahelist tuntust kogunud projekti, avaldades sellega suurt mõju ka linna kultuurielu arengule.

Kirjalikud ettepanekud tunnustuste jagamiseks palub linnavalitsuse kultuurijuht Anne Andrejev saata e-postiga Anne.Andrejev@haapsalulv.ee või tuua linnavalitsusse (Posti 34) 15. jaanuarini 2012.

Haridus- ja kultuurivaldkonna tunnustamise korda ning eelmistel aastatel tunnustatuid saab näha siin.

Lisainfot saab Anne Andrejevilt: Anne.Andrejev@haapsalulv.ee, 472 5315.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments