Politsei ja piirivalve avavad uksed

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kodanikupäeva eel on avatud uste päev Haapsalu politseijaoskonnas ja piirivalvekordonis.

Haapsalu politseijaoskond ootab külalisi neljapäeval, 24. novembril kl 11-14, piirivalvekordon aga reedel, 25. novembril kl 11 ja 14.

Haapsalu politseijaoskonna juhi Margus Kaldma sõnul näidatakse politseimajas huvilistele olemasolevat tehnikat – näiteks seda kuidas joovet määratakse ja sõrmejälgi võetakse, samuti mis vahenditega on varustatud politseiautod ja milliseid toiminguid kohapeal teha saab.

Noorsoopolitseinik räägib oma tööst ja kui huvi, kuuleb ka, milega tegelevad kriminaalpolitseinikud.

Kaldma ütles, et jaoskonda külastada soovijad registeeruks eelnevalt e-posti aadressil haapsalu-pj@politsei.ee Ta lisas, et see aitab külastajate vastu võtmist paremini korraldada. Paar kooliklassi on oma soovist politseimaja külastada juba tead andnud.

Need, keda huvitab Bürgermeistri holmil asuvate piirivalvurite tegevus, eelnevalt registreeruma ei pea. Kordoni ülema Jaanus Müüri sõnul tuleb väljahõigatud kellaaegadel lihtsalt kohale tulla.

Piirivalvurid räägivad merepäästest ja tutvustavad kasutuses olevaid aluseid. „Natuke käitame ka relvi,” ütles Müür. 

Tema sõnul on inimeste kokkupuuted piirivalvega tavaliselt piirdunud Lossiplatsil korraldatavate üritustega. „Siia kaugele inimesed eriti ei satu,” ütles ta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
nike free run 3 dam
10 aastat tagasi

Appreciate it for helping out, superb info. “The four stages of man are infancy, childhood, adolescence, and obsolescence.” by Bruce Barton.
nike free run 3 dam http://www.adecco.si/news/index.asp?id=69