Lihula lõviklubi toetab eakaid

Kaie Ilves

kaie@le.ee

LC Lihula korraldab detsembri alguses heategevuskontserdi, mille tulu läheb linna hoolekandekeskuse hoovile patsientide puhkenurga rajamiseks.

„Praegu on seina ääres neli pakku, aga tulevad lauad–pingid ja võib–olla veel midagi tõsisemat. Oleneb, kui palju koguneb raha,” ütles LC Lihula juhatuse liige Karin Saare.

Iga–aastase jõulueelse heategevuskontserdi tuluga on LC Lihula seni toetanud noori ja lapsi. „Tänavu otsustasime toetada eakaid,” ütles Saare.

Teistsugune on tänavu ka kontserdil pakutav. Kui seni on enamasti lauldud, siis nüüd annavad kolmveerandtunnise tantsuetenduse Hanila laulu– ja mänguselts ja rahvatantsuansambel Tuurit–Tuurit Pärnust.

Pärast etendust pakuvad Lihula lõviklubi liikmed annetajatele tänutäheks traditsiooniliselt oma küpsetatud kooki.

Heategevuslik kontsert toimub 8. detsembril algusega kell 19 Lihula kultuurimajas. Annetusi saab teha ka LC Lihula arveldusarvele 10220017811010 märgusõna: puhkenurk.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Aino Merevoo
12 aastat tagasi

Selgituseks! Meil ei ole ainult neli pakku istumiseks. On kuus seljatoega 4- kohalist pinki. Pinke on võimalik paigutada vastavalt kliendi soovile. Suvel sai soetatud täispuidust pink hooldusosakonna maja ette, kuhu mahub istuma vähemalt kuus inimest.
Puhkenurk, kus oleks lauad-toolid, katus ja põrand meil tõesti puudub. Oleme väga tänulikud Lihula lõviklubile, kes on otsustanud meid aidata ja puhkenurga rajamist toetada.