Metsküla on kogunud 2300 eurot

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Metsküla kultuuriühing on kahe kuuga kogunud 2300 eurot kooli elektrisüsteemi renoveerimiseks.

Arvele on laekunud 1800 eurot, sularaha on kogunenud 500 eurot, edastas Metsküla kultuuriühingu  esimees Hellat Rumvolt.

Kokku vajab kool elektrisüsteemi väljavahetamiseks 3500 eurot. „Oleme juba üsna lähedal. Ikka väga hästi on läinud,” ütles Rumvolt.

Annetanud on nii kooli vilistlased kui ka kohalikud elanikud ja teised kooli käekäigust huvitatud isikud. „On nii põllumehi kui ka suvitajaid,” ütles Rumvolt.

Annetatud summad jäävad vahemikku 10 eurost 200 euroni.

Metsküla kultuuriühing ja lapsevanemad algatasid oktoobri alguses kooli toetuseks korjanduse seoses Lihula vallavalitsuse otsuse eelnõuga sulgeda tulevast sügisest Metsküla kool. Ühe põhjusena nimetas vallavanem Riho Erismaa toona vajadust renoveerida kooli vananenud elektrisüsteem, milleks ei ole vallal raha.

Kool loodab, et saab juhtmed annetatud raha eest vahetada talvevaheajal.

Kui raha koguneb rohkem, kui juhtmete jaoks tarvis, tehakse ülejäänu eest korda kooli tualettruumid.

Vallavalitsusega kavatsetakse sõlmida enne tööde alustamist leping, et kui kooli tegevus peaks lõpetatama enne, kui on selleks tõesti põhjust, maksab vald kultuuriühingule remondiks kulunud raha tagasi.

Annetusi saab teha arvelduskontole 10220002671016 (Metsküla kultuuriühing).

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments