Lehis ja Turnau MK-etapil esikaheksas

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Slovakkias Bratislavas peetud juunioride maailma karika etapil epeevehklemises saavutas Haapsalu En Garde vehkleja Katrina Lehis 179 neiu seas 5. koha ja tema klubikaaslane Peeter Turnau 215  noormehe seas 7. koha.

Parim Eesti sportlane oli aga Erika Kirpu Tartu Kalevist, kes sai 3. koha. 

Lehis alistas 64 parema hulgas rootslanna Clara Sorvagi 15:8, seejärel hollandlanna Kelly Boone 15:6 ja kaheksandikfinaalis sakslanna Stephanie Suhrbieri 15:12. Veerandfinaalis kaotas Lehis napilt 14:15 venelanna Violetta Khrapinale, teatas Eesti Vehklemisliit.

Turnau alistas meesjuunioride etapil 64 parema hulgas maailma kolmanda numbri itaallase Andrea Santarelli 15:13, seejärel 11:10 ungarlase Akos Tallari ja pääsuks veerandfinaali prantslase Sylvain Maya 15:14. Veerandfinaalis pidi Turnau tunnistama ungarlase Balazs Hamari 15:6 paremust. 

Margo Lehis En Garde'ist oli 151.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments