Ridala mälumängu võitis Panga

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Ridala valla mälumängusarja Panga külas peetud teise etapi võitis koduseinte toetusel Panga.

Võitjavõistkond kogus 18 punkti. Teise koha sai Uuemõisa Pähklipureja 17 punktiga, kolmas oli võistkond Hektor 16 punktiga.

Kokku võttis reede õhtul vaevaks Ridala põhikooli sõita 16 võistkonda.

Tänu punktisüsteemi eripäradele on Ridala valla mälumängudes vahed võistkondade vahel väiksed. "Sellist asja, et esikolmiku järjestus selgub lisaküsimusteta, ei mäletagi," ütles küsimuste koostaja ja mängujuht Jaak Sünt.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz