Haapsalu gümnaasium korraldab heategevusliku kadrilaada

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Laupäeval, 26. novembril kella 11−14 toimub Haapsalu gümnaasiumis kolmandat korda heategevuslik laat.

Seekord peetakse mardilaada asemel kadrilaata ja kuna järgmisel päeval on esimene advent, kutsutakse inimesi juba jõulukinke soetama.

"Laadal kogutud rahaga tahame osta kooli koroonalaua ja garderoobinumbreid ning raamatukogule väärtkirjandust," loetles gümnaasiumi huvijuht Ille Palusalu.

Eelnevate aastate laatadel kogutud rahaga on ostetud näiteks koridoridesse istmeid, lisaks osteti jalgrattahoidjad, infotabloo, paljundusmasin, lauatenniselaud, heli- ja valgustehnikat ning uued lipud. 

Laadal saab külastada meisterdamis- ja töötube, lasta ennast pildistada „Beethoveni” ja superstaari-Jaaniga ning juua kohvi ja süüa kooki hubases kohvikus.  

Müügiks oodatakse näiteks mett, taimeteesid, hoidiseid, maiustusi ja teisi toredaid asju. Korraldajad paluvad mitte tuua kasutatud riideid, mänguasju ja sporditarbeid. Kasutatud raamatutest oodatakse müügiks väärtkirjandust.

Samuti saab gümnaasiumi toetada, valmistades kohvikus müümiseks soolaseid ja magusaid küpsetisi ning tuues meisterdamistubadesse erinevaid materjale.

Täpsem info kooli kodulehel

Soovi korral saab rahalise annetuse teha kooli arvele 10602002437001, märkides selgitusse Kadrilaat.

Põnevaid ideid ning laadakaupa võib pakkuda ja infot küsida huvijuht  Ille Palusalult telefonil 472 4862 või 5677 5250 või kirjutades ille@hg.edu.ee.

Kava
11−14 käsitöö, jõulukingituste, hoidiste ja kookide müük.
11.30−12 kontsert
13−13.30 kontsert
13.30 õnneloos (loosiauhinnad saavad kätte ainult kohalolijad)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments