Haapsalu koolides ja lasteaedades on enamik töötajaid vaktsineeritud

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Vaktsineerimine. Foto: Malle-Liisa Raigla
Haapsalu koolides on vaktsineeritud üle 80 protsendi töötajatest. Kuvatõmmis

Rohkem kui pool Eesti üldhariduskoolidest on töötajate hulgas saavutanud vähemalt 80-protsendilise ühe vaktsiinidoosiga hõlmatuse. Koolieelsetest asutustest on sama tulemuseni jõudnud vaid kolmandik, kirjutab ERR.

ERR avaldas täna haigekassa andmetel tugineva tabeli, kus on koolide ja lasteaedade kaupa välja toodud andmed kooli töötajate ja õpilaste kohta, kes on vaktsineeritud vähemalt ühe vaktsiinidoosiga. Tabelis ei ole täielik ja kõiki Läänemaa koole-lasteaedu sealt ei leia.

Läänemaa ja Hiiumaa lasteaedadest on 80-protsendilise vaktsineeritusega hõlmatud kõik lasteaiad.

Põhikoolidest, gümnaasiumitest ja kutseõppeharidustest on kõigi Haapsalu koolide töötajatest vaktsineeritud enam kui 80 protsenti. Lääne-Nigula vallas on töötajate vaktsineerimise protsent välja toodud ainult Noarootsi kooli puhul, kus on vaktsineeritud 63 protsenti töötajatest.

Haapsalu koolide õpilastest on Haapsalu kutsehariduskeskuse õpilastest vaktsineeritud 62 protsenti ja Läänemaa ühisgümnaasiumis 60 protsenti. Ülejäänud koolides on vaktsineeritud kuni 50 protsenti õpilastest.

Noarootsi gümnaasiumis on õpilastest vakstineeritud 68 protsenti, Kullamaa keskkoolis, Noarootsi, Palivere, Taebla ja Oru koolis kuni 50 protsenti.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Vbn
2 aastat tagasi

Aga kus on vikerkaare lasteaed?!