Haapsalus avab uksed uus peo-ja mängutuba

Elen Freivald

elen@le.ee

Väike Haapsalu perenaise Elisabet Masti(pildil) sõnul on peo-ja mängustuudiosse oodatud nii täiskasvanud kui ka lapsed. Foto: Elen Freivald

Väike Haapsalu peo-ja mängustuudiosse on perenaise Elisabet Masti(pildil) sõnul oodatud nii täiskasvanud kui ka lapsed. Foto: Elen Freivald

Reedel avab Posti tänaval oma uksed peo-ja mängustuudio Väike Haapsalu, kus saavad üritusi pidada nii täiskasvanud kui ka lapsed.

Mängutoa perenaise Elisabet Masti sõnul on esimene mänguhommik vastavatud mängutoas reede hommikul. Kui esialgu mõtles perenaine teha mängutoa vaid lastele, siis nüüdseks on ta vanusepiiri tõmbamisest loobunud. „Pidada saab nii pere-kui ka sõpruskondade üritusi. Ka lauamänge on varutud,“ ütles Mast.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tädi
2 aastat tagasi

Tore uudis! Sellist kohta oligi vaja🙂

Nimi
2 aastat tagasi

Tundub vàga vahva koht lapse sünnipàeva pidamiseks 😊

kõige
2 aastat tagasi

õigem aeg koroonat levitada

Aadu
2 aastat tagasi
Reply to  kõige

Kuidas sellised sünnivad? Sünnitusmajas ilmselt pillas ämmaemand vasta nõuka aegset kivi põandat peadpidi. Tegelikult toodab selliseid idioote meedia ja HIRM mida külvab jällegi peavoolu meedia. Tubli tegu, jõudu ja edu noortele inimestele.