Naiste epeekoondis tuli MMil viiendaks

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Eesti naiste epeekoondis jõudis vehklemise maailmameistrivõistlustel Itaalias Catanias kaheksa parema hulka, kus tuli kaotus vastu võtta Itaalialt. Lõpuks sai naskond viienda koha.

"Naised jõudsid kaheksa hulka napi võiduga Ungari üle," teatas vehklemistreener Helen Priinits. "Irina Embrich oli eelviimases matšis Thakasi vastu taga 21:25, kuid lõpuks vähendas kaotuse 28:29le. Võitja otsustas Haapsalu vehkleja Kristina Kuusk, kes jõudis viimase matši lõpuks viigiseisuni ja tegi lisaajal 35:34 võidutorke."

Kahjuks oli sellega Eesti naiste jaks otsas, Itaalia võitis veerandfinaali tulemusega 45:19.

Avaringis oli Eesti parem Kasahhi koondisest 45:23.

5.-8. koha selgitamiseks kohtus Eesti esmalt tugeva Prantsusmaaga ja võitis 45:41. Võit Poolaga üle 45:31 andis lõpuks 5. koha.

Koondisse kuulusid Julia Beljajeva, Irina Embrich, Kristina Kuusk ja Julia Zuikova.

Laupäeval oli võistlustules läänlastest koosnenud Eesti meeste epeevõistkond (Nikolai Novosjolov, Marno Allika ja Sten Priinits). Avaringis saadi jagu Kasahstanist, kuid siis kaotati Prantsusmaale 32:45.

9.-16. koha kohtumistes jäädi esmalt alla Kanadale 37:45, siis Venemaale 44:45 ja lõpuks USAle 27:45. Lõpptulemus – 16. koht.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments