Sotsiaalmajas tänatakse vabatahtlikke

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Eeloleval esmaspäeval peetakse Haapsalu sotsiaalmajas tänupäeva Euroopa vabatahtliku tegevuse aasta 2011 raames.

"Meie täname eakaid vabatahtlikke, eelkõige lihtliikmeid, sest tavaliselt saavad kiita ju erinevate ühingute juhid," rääkis sotsiaalmaja direktor Kaja Rootare.

Euroopa vabatahtliku tegevuse aasta üldeesmärk on edendada ja toetada kogemuste ja heade tavade vahetamise kaudu liikmesriikide, omavalitsuste ning kodanikuühiskonna jõupingutusi vabatahtliku tegevuse jaoks soodsa keskkonna loomiseks.

Aivo Paljasmaa

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz