Sten Priinits tuli Prahas kuuendaks

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Prahas toimunud rahvusvahelisel vehklemisturniiril sai Sten Priinits kuuenda koha, teatas vehklemisliit.

Veerandfinaalis pidi Priinits tunnistama Tšehhi esinumbri Jiri Berani 15:9 paremust. Alagrupis kõik viis kohtumist võitnud Priinits alistas seejärel kaks Tšehhi vehklejat: Tomas Kovariku 15:9 ja Richard Pokorny 13:11. Kaheksandikfinaalis alistus Priinitsale taanlane Troels Robl. Priinitsa võidunumbrid olid 14:13.

Valitsev maailmameister Nikolai Novosjolov sai üheksanda koha. Alagrupiturniiri järel esimest asetust omanud ja seejärel kindlate võitudega kaheksandikfinaali jõudnud Novosjolov kaotas pääsuks veerandfinaali tituleeritud Ungari vehklejale Gabor Boczkole 7:15.

Kolmanda eestlasena võistlustules olnud Marno Allika oli 21.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments