Sten Priinits tuli Prahas kuuendaks

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Prahas toimunud rahvusvahelisel vehklemisturniiril sai Sten Priinits kuuenda koha, teatas vehklemisliit.

Veerandfinaalis pidi Priinits tunnistama Tšehhi esinumbri Jiri Berani 15:9 paremust. Alagrupis kõik viis kohtumist võitnud Priinits alistas seejärel kaks Tšehhi vehklejat: Tomas Kovariku 15:9 ja Richard Pokorny 13:11. Kaheksandikfinaalis alistus Priinitsale taanlane Troels Robl. Priinitsa võidunumbrid olid 14:13.

Valitsev maailmameister Nikolai Novosjolov sai üheksanda koha. Alagrupiturniiri järel esimest asetust omanud ja seejärel kindlate võitudega kaheksandikfinaali jõudnud Novosjolov kaotas pääsuks veerandfinaali tituleeritud Ungari vehklejale Gabor Boczkole 7:15.

Kolmanda eestlasena võistlustules olnud Marno Allika oli 21.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments