Allikmaa küla võitis võrkpalli külaliiga

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Linnamäe küla võistkond.
Linnamäe küla võistkond.

Suve algul alanud ja 20. augustil Ridala vallas Mägari külas lõppenud Lääne võrkpalli külaliiga turniirist väljus võitjana Allikmaa küla võistkond Taebla vallast, teise koha saavutas Linnamäe küla Oru vallast. Kolmandaks jäeti eelnevate hooaegade Läänemaa külaliiga mitmekordne meister Turvalepa küla Taebla vallast ning neljandaks Tanska küla Ridala vallast. Mängiti turniirisüsteemis.

Põhiturniiri neli tagumist võistkonda hakkasid omavahel jagama 5.—8. kohta. Mängiti samuti turniirisüsteemis ja võitjana väljus Panga küla Ridala vallast, järgnes Rohuküla küla Ridala vallast. Seitsmenda koha saavutas Kiviküla küla võistkond Ridala vallast ja kaheksandaks jäeti Kirimäe küla võistkond Taebla vallast.

Läänemaa võrkpalli külaliigat mängitakse segavõistkondadega, kuhu kuulub neli mees- ja kaks naismängijat. Mängitakse saalivõrkpalli reeglite järgi selle vahega, et tagantliinist ei rünnata, meesmängija ei tohi sulustada naismängijat ja keelatud on hüppelt serv.

Täname korraldaja Veiko Aasat, kes võttis asja sellel hooajal enda vedada, ja kõiki teisi abilisi!

Lauri Lilleoks

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments