Seitsme maa ja mere taga: kohtumine kaasmaalastega

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Reisi lõpp lähenes ja pärast hommikupoolikut Stromnessis vinnasime pärastlõunal külalistemajja jäetud kotid taas selga ning istusime viimast korda Kirkwalli suunduvasse bussi. Kirkwallis olnuks meil umbes viis-kuus tundi aega, et linnale viimane pilk heita ja siis juba Orkneyga hüvasti jätta.

Ega meil Kirkwallis aja veetmiseks suuri plaane olnud, piirangud seadsid ka seljakotid, mida polnud mõneks tunniks kuhugi jätta. Internetist pagasi hoiustamise kohta infot otsides leidsime küll uudise, et mingi ühing oli kokkuleppel linna ühe hotelliga sellist teenust pakkunud, kuid turismiinfopunktist selle kohta pärides selgus, et enam sellist võimalust pole. Pagasiruumi polnud ka bussijaamas ja sadam, kust õhtul laevale pidime minema, asus kesklinnast nii kaugel, et sinna lihtsalt kottide jätmiseks vantsida ei viitsinud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments