Linnamäe sai pärast aastaid ootamist pakiautomaadi

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kolmapäeval käis pakiautomaadi paigaldamine täie hooga. Foto Linnamäe arenguselts

Linnamäe elanikud saavad eilsest kodu lähedalt pakke saata, sest kohaliku poe ette paigaldati 56kohaline DPD pakiautomaat.

Oru osavallavanema Janek Loorensi sõnul on see elanike jaoks väga tähtis, pakiautomaati on seal kandis oodatud aastaid. Mullu detsembris pöördus toonane osavallavanem Kadi Paaliste Eesti Posti poole palvega, et riigifirma paigaldaks neile automaadi, aga selle hind olnuks postipunkti sulgemine.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Eesmärk pühitseb abinõu
20 tundi tagasi

Suurepärane uudis! Hea näide sellest, kuidas kohaliku kogukonna huvide eest seismisel tuleb ettevõtlike inimeste jõud ühendada ja üks murekoht saab lahendatud. Riigifirma (Omniva) võimetus näha oma tabelarvutustest kaugemale mängis erafirmale hea pakiautomaadi asukoha kätte.

5 rikkama hulka
22 tundi tagasi

Järjekordne näide sellest, et elu läheb Eestis tormiliselt ja kiiresti, paremaks! Pärast aastaid ootamist sai Linnamäe küla pakiautomaadi!

Lauri
1 päev tagasi

Peale seda kui aasta aega tagasi volikogu istungil vastas hetkel veel ametis olev vallavanem minu küsimusele, Oru piirkond vajab ka pakiautomaati, et miks sellega pole tegeletud VV poolt . Vastates nii, et Oru inimesed võivad käiia Taeblas või Haapsalus oma pakkide järel. Peale sellist vastust sain aru, et Orul ju käivadki asjad teistmoodi ,kui mujal vallas, ja sealt sai se pakiautomaadi saaga uue hoo sisse. Ja õnneks täna on se nüüd olemas lõpuks 🙂

Teist ja Teile
1 päev tagasi

Haapsalu vanalinna on ka vaja pakiautomaati, tunneme sellest suurt puudust.

Kodanik
14 tundi tagasi
Reply to  Teist ja Teile

Ei jaksa kaubamajani jalutada või?

ei me ette tea
1 päev tagasi

Hind võib nüüd samuti olla postipunkti sulgemine. Omniva otsus.