Martna kooli projekteerib EMP A&I

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Eskiisprojekti järgi läheb Martna koolimaja köetav pind suureneks, kuid energiatõhusus paraneks. Foto: EMP A&I OÜ

Eskiisprojekti järgi läheb Martna koolimaja köetav pind suureneks, kuid energiatõhusus paraneks. Foto: EMP A&I OÜ

Martna kooli rekonstrueerimisprojekti koostab osaühing EMP A&I. Sama projekteerija võitis mullu kooli remondi eskiisprojekti koostamise hanke.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Statistik.
29 minutit tagasi

Vaadake palun reaalseid lasteaedade rühmade täituvusi, kus on järelkasv ,siis selle najal on lihtne algahariduse ja kolmanda kooliastme arengu perpsektiive paika panna..
Tuleviku Lääne-Nigula haridusvõrk peaks meile pakkuma 2 tugevat põhikooli üks Tallinna mnt põhja pool, ja teine lõuna pool, ülejäänud koolid 4 klassilised koos lasteaedadega.

Kajariik
51 minutit tagasi

jätkub! Hävitatakse maaelu selle arutu koolide sulgemisega! Maal on väga hea elada. Maal kasvavad töökad ja tublid lapsed, kes päriselust midagi teavad. Nende rahade eest, mis plaanitakse Martna uude koolimajja paigutada, saaks ju olemasoleva korda teha. Tõeline laristamine eesti moodi!
Või siis hoopis see et Martnas on nüüd uuem koolimaja, paneme Palivere kinni? Mingi nimede sundliitmine juba toimus ju? Vallavanem aru andma!!!

Mure
2 tundi tagasi

Kui täna soovib riik Kullamaa keskkooli sulgeda, siis järgmine kool on Martna koolimaja ju. Kas on mõtet rekkida? Need 50 last täna,(perspektiivis 35 )saab sõita Palivere, Kullamaa ja Taebla kooli. Rekkima peaks 100 lapsega Palivere kooli. Vaadake riiklikku koolide harengukava, seal on Martnas 6 klassiline paraleelidega kool. See on koolide pidamise ja toetamise alus dokument riigile. Kas see perspektiivitu otsus on Martnas elava Lääne-Nigula vallavanema soolo?

ABC
39 minutit tagasi
Reply to  Mure

Palun tõlget sellele soperdisele! Rekkima!!!!!

Noor
28 minutit tagasi
Reply to  ABC

Kas mitte Kullamaal ei ole gümnaasium,mida tahetakse sulgeda? Ja olgem ausad,50 õpilasega ikka õige gümnaasium ei ole küll.