Lääneranna võtab jooksvate kulude katteks laenu

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lääneranna vald võtab investeeringuteks laenu, sest puudub omaosaluse summa. Foto: Eduard Laur

Lääneranna vald peab võtma kuni miljon eurot laenu, et katta juba alustatud või plaanitavate investeeringute omaosalus ning maksta tagasi juba võetud laenusid.

Lääneranna vallavolikogu esimees Rait Maruste ütles Lääne Elule, et vald on kitsikuses, sest kolm aastat on elatud üle jõu. „Palgad, majanduskulud, laenud, omaosalus,” loetles Maruste. „Praegu läheb raha välja rohkem, kui sisse tuleb.”

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Äkre
3 aastat tagasi

Uskumatu et kohalikud omavalitsused teevad äkret ja võtavad laenu. Kulusi tuleb kokku tõmmata ja eelarve tasakaalus hoida. Laenu ei tohi võtta! Laen on laste arvelt ning ei lähe euronõuetega kooskõlla. ELi vastu mässamine lõpeb halvasti!!

novot
3 aastat tagasi
Reply to  Äkre

uskumatu uskumatu. Kiruti ekret, kes ivesteerimiseks tahtis võtta laenu null protsendiga. Nüüd peate vist küll minema kolima teise riiki, kus laenu ei võeta….hmm sellist polegi.

Hmm
3 aastat tagasi
Reply to  Äkre

Haige inimene! Ja loogikaga on ka probleeme. EL vastupidi surub laenusid peale, et liiduvabariikide üle suuremat võimu tsentraliseerida peakorterisse