Haapsalu linna algkool hakkab kolima

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Haapsalu linna algkool. Foto: Arvo Tarmula
Haapsalu linna algkool. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalu linna algkool kolib neljapäeval ja reedel Haapsalu põhikooli vanasse majja Kuuse tänaval.

„Neljapäeval käivad lapsed koos õpetajatega Kuuse tänava majas klassiruume üle vaatamas,” ütles Haapsalu linna algkooli direktor Malle Õiglas. Reedel on lapsed koduõppel ja õpetajad koos lastevanematega viivad asjad Kuuse tänava majja. „Õppematerjalid, raamatud, kõik, mis tunni andmiseks vaja,” ütles Õiglas. 5. oktoobrist käib õppetöö Kuuse tänavas. Algkooli majast viiakse mööbel välja oktoobri jooksul. „Ladustame selle põhikooli vana maja keldrisse ja noortekeskuse teisele korrusele,” ütles Õiglas. Mööblit aitab kolida Haapsalu Linnahooldus.

Algkool kolib, sest maja läheb remonti. Ehitushange kuulutatakse välja oktoobris.

Haapsalu põhikool alustab õppetööd uues majas 28. septembrist. „Täna on viimane kolimispäev,” ütles Haapsalu põhikooli õppejuht Ülle Lobjakas reedel. „Algklassilapsed viisid just vahetusjalatsid uude koolimajja ootama. Kunstitarbeid viisime ka.”

Põhikool on päev-päevalt kolinud juba paar nädalat. „Õpetajad panid asjad kastidesse ja koolibussidega viisime need uude majja,” ütles Lobjakas reedel. „Potililli viime uude majja veel esmaspäeval.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments