Põhiseadusele pühendatud loengusarja jätkab ringkonnaprokurör Indrek Kalda

Lääne Elu

info@le.ee

Pro

Haapsalu raamatukogu Eesti vabariigi põhiseaduse 100. aastapäevale pühendatud loengusarja teiseks külaliseks on ringkonnaprokurör Indrek Kalda, keda saab raamatukogu lugemissaalis kuulata 11. märtsil, kell 17.30.

Indrek Kalda on pärit Haapsalust, ta on lõpetanud siin keskkooli ja 1997. aastal Tartu ülikooli õigusteaduskonna magistrikraadile vastava haridusega. Kalda töötab Haapsalus prokurörina alates 1996. aastast, mil tuli siia praktikale.

2004. aastast on Kalda Lääne ringkonnaprokuratuuri ringkonnaprokurör, kelle põhiliseks tööpiirkonnaks on Läänemaa ja Hiiumaa, kuid tegeleb ka muude Lääne ringkonnaprokuratuuri tööpiirkonna kriminaalasjade menetlemisega.

Sarja esimeseks külaliseks oli Liia Hänni, kes andis ülevaate põhiseaduse ajaloost ja praeguse põhiseaduse tegemisest.

Justiitsministeerium tähistab 2020. aastat põhiseaduse aastana, et tutvustada tavapärasest põhjalikumalt ja mitmekülgsemalt inimeste põhiõigusi. Oma panuse loodab sellesse anda ka Haapsalu raamatukogu läbi terve aasta kestva loengusarjaga, mille raames tutvustame Haapsalu linna elanikele põhiseadust, selle erinevad tahke ja ajalugu.

Iga kuu, välja arvatud kolm suvekuud, esineb Haapsalu raamatukogus üks valdkondlik ekspert. Jooksvalt on eesmärk kaasata projekti ka tegevpoliitikuid.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments