0

Martna osavald piiras Kirna–Uusküla teel kiirust

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Martna osavald otsustas kehtestada Martna–Uusküla tee ligi kilomeetri pikkusel lõigul kiiruspiirangu 30 km/h. Malle-Liisa Raigla

Martna osavald otsustas kehtestada Martna–Uusküla tee ligi kilomeetri pikkusel lõigul kiiruspiirangu 30 km/h.

Kiiruspiirangut soovis Kirna külarahvas ja vallale saadetud pöördumisele kirjutas alla tosin inimest. „Allakirjutanute hulgas on nii püsielanikke kui ka neid, kes siin käivad,” ütles kirja osavallavalitsusele vahendanud Marju Kasterpalu. Tema sõnul on kohalikud elanikud kiiruspiirangust juba ammu unistanud: „Tee on siin kitsas ja väga äkilise kurviga,” ütles Kasterpalu. Ta lisas, et teel liigub palju jalakäijaid, jalgrattureid ja lapsi.

Martna osavallavavalitsus tuli elanike soovile vastu ja otsustas 890 m pikkusele teelõigule kehtestada kiiruspiirangu 30 km/h. Piirang hakkab kehtima, kui liiklusmärgid teel paika saavad.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz