Martna osavald piiras Kirna–Uusküla teel kiirust

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Martna osavald otsustas kehtestada Martna–Uusküla tee ligi kilomeetri pikkusel lõigul kiiruspiirangu 30 km/h. Malle-Liisa Raigla

Martna osavald otsustas kehtestada Martna–Uusküla tee ligi kilomeetri pikkusel lõigul kiiruspiirangu 30 km/h.

Kiiruspiirangut soovis Kirna külarahvas ja vallale saadetud pöördumisele kirjutas alla tosin inimest. „Allakirjutanute hulgas on nii püsielanikke kui ka neid, kes siin käivad,” ütles kirja osavallavalitsusele vahendanud Marju Kasterpalu. Tema sõnul on kohalikud elanikud kiiruspiirangust juba ammu unistanud: „Tee on siin kitsas ja väga äkilise kurviga,” ütles Kasterpalu. Ta lisas, et teel liigub palju jalakäijaid, jalgrattureid ja lapsi.

Martna osavallavavalitsus tuli elanike soovile vastu ja otsustas 890 m pikkusele teelõigule kehtestada kiiruspiirangu 30 km/h. Piirang hakkab kehtima, kui liiklusmärgid teel paika saavad.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments