2

Uue põhikooli juures tuleb hommikuti aeglasemalt sõita

Lihula maanteel tuleb hommikuti hoog maha võtta. Urmas Lauri
Lihula maanteel tuleb hommikuti hoog maha võtta. Urmas Lauri

Haapsalu uue põhikooli juures Lihula maanteel kehtib tööpäeva hommikuti tunni aja jooksul kiiruspiirang, mis ei luba üle 30 km/h sõita. Samal lõigul ei ole enam lubatud ka peatuda ega parkida.

Kiirusepiirang kehtib Kuuse ja Niine ristmike vahelisel lõigul kell 7.30–8.30. Kuigi põhikoolis algab koolipäev kell 8, kehtib kiiruspiirang pool tundi kauem. Haapsalu aselinnapea sõnul on pikem aeg pandud täpselt kellaga saabujatele ja hilinejatele mõeldes.

Haapsalu aselinnapea Tõnu Parbus ütles, et kiiruspiirang kehtib vaid hommikuti, sest koolipäeva lõpp on hajutatud ning kõik klassid ei lõpeta päeva samal kellaajal. Samuti viivad lapsevanemad lapsi rohkem hommikuti autoga kooli ning koolist koju lähevad lapsed rohkem jala.

Samuti ütles Parbus, et lapsevanemad saavad nädala jooksul juhise, kus lapsi autost välja lasta – selleks on kooli juures spetsiaalne tasku, kuhu tuleb sõita. Lihula poolt tulijatel soovitas Parbus keerata autoga Staadioni tänavale ning kooli siseneda Staadioni tänava poolsest väravast.

 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Valentin
Valentin

Linnaisad võiks kaaluda staadioni tänavale kõnnitee ehitamist.

Kodanik
Kodanik

Miks on vaja sporditundi põhikooli neidudel nutitelefon kaasa võtta? Teeme staadionil ringe ise samal ajal näpime telefoni. Ja pärast saame õpetaja käes viie kätte?

wpDiscuz