Lääne Elu paberleht laupäeval 21. detsembril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Palivere suusamäel algas lumesüsteemi ehitamine

Nii Eestis kui ka välismaal suusamägesid ehitanud Ferrotek OÜ lõi Palivere Pikajalamäel kopa maasse, et ehitada valmis kunstlume tootmiseks vajalik taristu.

Jõuluroogi naabrite toidulaualt – kaalikavorm, libekala ja Janssoni kiusatus

Eestlaste jõululaud pole õige, kui sealt ei vaata vastu ahjupraad, verivorstid ja hapukapsas. Haapsalu kutsehariduskeskuse õpetaja Aili Tervonen aitab kiigata naabrite jõululauale – ehk leidub seal midagi põnevat, mida võiksime üle võtta.

Jõululaupäev kirikus – kuidas, miks ja mida seal teha?

24. detsembril läheb uskmatu eesti rahvas nagu üks mees kirikusse – maailma, millest paljud meist midagi ei tea. Aga kuidas üldse kirikus olla? Mis on sünnis? Millal seista või istuda? Kas laulda kaasa või mitte? Kuidas (ja kas üldse) palveks käsi ristata? Neile küsimustele vastab Ridala ja Martna kirikuõpetaja Küllike Valk.

Edda Pauksoni suur horoskoop 2020 – valge roti aasta

Mida on kaheteistkümnel tähemärgil uut, head ja veidi vähem head oodata algavalt valge roti aastalt, annab meile teada Edda Pauksoni koostatud 2020. aasta horoskoop.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments