Liisi sai krediidiandja tegevusloa

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

veske

Arne Veske. ARVO TARMULA

Finantsinspektsioon andis reedel, 15. jaanuaril 2016 krediidiandjate ja –vahendajate seaduse alusel välja krediidiandja tegevusloa Läänemaa OÜ-le Koduliising tarbijakrediidi väljastamiseks. Ettevõte pakub tarbijakrediiti kaubamärgi Liisi alt, teatas finantsinspektsioon oma kodulehel.

OÜ Koduliising esitas finantsinspektsioonile taotluse krediidiandja tegevusloa saamiseks 17. augustil 2015. aastal. Ettevõtte igapäevast tegevust juhivad Arne Veske ja Kelly Veske, ainuosanikuks on Arne Veske, teatas finantsinspektsioon. Läänemaa ettevõtte pakub tarbijakrediiti kaubamärgi Liisi alt.

Vastavalt 18. veebruaril 2015 Riigikogus vastuvõetud seadusele allutati krediidiandjad ja -vahendajad finantsinspektsiooni järelevalvele. Nimetatud valdkonnas tegutsevad ettevõtted peavad oma tegevuse viima seadusega kooskõlla ning taotlema krediidiandja tegevusloa 21. märtsiks 2016.

Hetkel on Finantsinspektsioonis töös veel täiendavalt 57 taotlust krediidiandja tegevusloa saamiseks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Sara
8 aastat tagasi

Ma liiakasuvötmist küll nüüd nii ei ülistaks

olaf
8 aastat tagasi

Mis sellest ettevõttest kasu on? Ei näe pointi.

Katrin
8 aastat tagasi

Kindlalt Läänemaa kõige edukam ettevõte ja ilmselt ka kõige kõrgema palgaga. 95% finantssektorist asub Tallinnas, 5% Tartus. Imeks panna, et Haapalus on saadud kokku 30 töötajat.

Kübe
8 aastat tagasi

Mulle veske krediiti ei anna…