Liisi järelmaksukaardid töötavad taas

Lääne Elu

info@le.ee

Ligi 11 000 Liisi järelmaksukaardi kasutajat, kelle kaartidel kadus Versobanki ootamatu sulgemisega maksefunktsioon, saavad tänasest oma maksekaarte taas kasutada.

“Liisi kaartidele makseteenust pakkunud Versobanki sulgemine tuli meile sama ootamatult kui klientidele, uue partneri leidmine nõudis kahjuks oma aja,” tunnistas Liisi järelmaksukaarti pakkuva ASi Koduliising juhatuse liige Indrek Julge. “Vabandame kõigi klientide ees ebamugavuste pärast ja saame teatada, et tänasest töötavad teie kaardid jälle. ”

Kuigi järelmaksukaartide kasutamise ootamatu peatamine põhjustas Liisi klientidele üksjagu ebamugavusi, olid kliendid väga mõistvad. “Kliendid said aru, et teenuse katkemine ei olnud kuidagi seotud ASi Koduliising tegevusega ning olid lahenduse ootamisel mõistvad ja kannatlikud. Selle eest oleme me neile väga tänulikud,“ kiitis Julge kliente.

ASi Koduliising uus partner makseteenuste vahendamisel on AS Wallester. Praegu on häiritud veel vaid uute kaartide väljastamine, kuid seegi taastub üsna pea. Uute kaartide väljastamise kõrval vahetatakse lähiajal välja ka olemasolevad kaardid, klientidele see kulutusi ega tingimuste muutusi kaasa ei too. “Arusaadavalt kaob Versobanki logo Liisi järelmaksukaardilt nüüd ära,” selgitas Julge. Ettevõte võtab kaardiomanikega ise ühendust, kuid palub klientidel iseteeninduses üle kontrollida enda kontaktandmed.

AS Koduliising on üks suurimaid Eesti turul tegutsevaid järelmaksuteenuseid pakkuv ettevõte, olles eelkõige tuntud Liisi kaubamärgi all.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments