Galerii: vanavaralaat tõi Krahviaia rahvast täis

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Foto Kaire Reiljan
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 50

Haapsalu Krahviaed oli laupäeval kauplejate päralt – seal peeti Vintage Weekendi vanavaralaata.

Esimesed kauplejad olid kohal ja oma leti lahti löönud juba enne laada ametlikku algust, kuid hoogne kauplemine läks lahti pärast vanasõidukite paraadi.

Vanavaralaadal võis leida kõikvõimalikku tavaari alates autoosadest, nõudest ja mänguasjadest raamatute, kassettide ja vinüülplaatideni. Kuigi võiks arvata, et kõik kuulavad muusikat voogedastusest, leidus plaatidele-kassetidele ostjaid. Kes polnud enne jõudnud endale ajastutruid rõivaid hankida, sai seda teha laadal, sest valikut oli üksjagu.

Vanavara ja rõivamüüjate kõrval olid oma kaupa pakkuma tulnud ka käsitöölised ja toidupakkujad, kellest osad olid eelmisel nädalal ka Haapsalu gurmeeturul.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Normaalne
5 päeva tagasi

Ainuke üritus kus organisserija on kasumil väljas ja pole korraldatud koristust,ameerila autod,augustibluus jne on korraldajad ka koristisele mõelnud,aga see nostalgja! Peame pidu ja lagastame ja las linna rahvas maksab maksudena linnahooldusele koristuse eest!!!