Noored lõid paeluvaid töökohti

 

Sel õppeaastal said Läänemaa ühisgümnaasiumi noored esimest korda õppida majandust teisiti kui tavapäraselt koolipingis.

16 gümnaasiumiõpilast kohtus üheksal korral endises keskkonnaameti majas Kiltsi majandustrefil, kus noored pidid välja mõtlema uusi kõrgelt tasustatud töökohti, mis neid Läänemaale tagasi tooks. Töökohtade väljamõtlemisel lähtusid noorte oma huvialadest ja väljamõeldud töökohtade tutvustamiseks pidid noored maalima oma idee vanadele ustele, mida kasutati viimasel kohtumisel oma idee tutvustamiseks.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Absurdistan
22 päeva tagasi

Mõtleme välja, maalime, unistame. Kuhu jääb reaalsus? Läänemaal kodukontoris saab töötada kasvõi maailmamastaabis pangas, aeg-ajalt kohal käies (oma reaalsus). Õppige reaalseid oskuseid ning rakendage neid reaalses elus! Aitab juba sellisest projektirahadega udutamisest!

Võin...
20 päeva tagasi
Reply to  Absurdistan

kinnitada – õige jutt. Omalt poolt võiks lisada, et lapsepõlves võiks kaunite kunstidega tegeleda, pilli õppida, laulda, noor ja muretu olla – mitte hakata varakult muretsema.
Õpetame lapsed varakult muretsema, et siis kooli lõppedes 50 aastat tööl või ettevõtjana oma vara ja tuleviku pärast muretseda.
Poleks elus ka osanud näha seda, et et 90’ndad oli noor olemiseks ägedam aeg kui praegu.

Sonderkomando SS leutenant Hasser
22 päeva tagasi

Suuga teevad suure linna
Käega ei kärbse pesagi

AVS
22 päeva tagasi

Parem ikka kui siia kilode kaupa debiilseid kommentaare kirjutada.

jäle värk
22 päeva tagasi

Huvitav on see et neid kursusi viivad läbi niinimetataud õpetajad kes pole enda elus mitte ühtegi ettevõtet ise loonud ega juhtinud…

väga
22 päeva tagasi

halenaljakas