Haapsalu pole parkimise kontrollimist otsustanud

ASi Ühisteenused parkimiskontrolörid hoidsid nädalavahetusel parkimisel silma peal. Foto: Malle-Liisa Raigla

ASi Ühisteenused parkimiskontrolörid hoidsid möödunud suvel kahel nädalavahetusel parkimisel silma peal. Foto: Malle-Liisa Raigla

Kui mullu käisid Ühisteenuste parkimiskontrolörid Itaalia veinipeo ja Ameerika autode sõu ajal parkimist kontrollimas, siis tänavuse suhtes Haapsalu linnavalitsus veel otsust langetanud pole.

„Kindlat plaani ei ole, kas proovime või mitte,” ütles Haapsalu aselinnapea Innar Mäesalu. Tema sõnul on parkimise kontrollimisel nii plusse kui ka miinuseid ja linnavalitsuses ühtset seisukohta pole.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Bert
19 päeva tagasi

Ainus linn eestis kus parkimist keegiei kontrolli. Hale

seeon
20 päeva tagasi

linnaviletsus, kes korraldab juhitamatuid korratusi linnas, kõiksugu festivalide nime all ja ei lase linnarahval nädalavahetustel kodus rahulikult elada, vaid teeb kõik selleks , et linnarahval oleks ebamugav ja kõiksugu gastrolöridel aga ruumi lällamiseks

Auli
21 päeva tagasi

Kindlasti peavad olema!!!
See on õudus kuubis ja rohkembi veel, mismoodi pargitakse kinni sisse-väljasõidud. Linna blondiinid on ikka täitsa pimedad. Nagu eelmisel aastal juhtus minu väravas, kus pargiti kinni sisse-väljasõit. Ometi väraval on suurelt silt, parkimine keelatud, auto sõidab siit sisse- välja. Tähendab ju seda.

Abe
20 päeva tagasi
Reply to  Auli

Mine ravile.

Nimi (kohustuslik)
20 päeva tagasi
Reply to  Abe

Kas teie olete see autojuht, kes parkis auto Vaba tänaval tollase SEB värava ette ja kontserdilt tulles oli teie auto sealt kadunud, too oli lohistatud panga hoovi ja väravad olid lukkus ja saite auto kätte alles esmaspäeval? See juhtus aastaid tagasi bluusi ajal!

seeeest
21 päeva tagasi

rahval on seisukoht, et kui linn lõpetab siin igasugu rahva massikogunemised paari kõrtsu sissetulekute tõstmiseks, siis ei tekki ka mingit parkimis probleemi ja linnarahva tavapärasesse ellu sekkumine pole vajalik