Politsei otsib Haapsalus juhtunud liiklusõnnetuse pealtnägijaid

Neljapäeval, 28. märtsil kella 7.50 ajal juhtus Haapsalu linnas Tamme tänav 19 juures liiklusõnnetus, kus naise juhitud valget värvi sõidukilt sai löögi jalakäija. Õnnetuse osapooled kohapeal kahju ja vigastusi esialgu ei tuvastanud ning jätkasid oma teekonda. Hiljem pöördus jalakäija siiski haiglasse kontrolli.

Õnnetuse asjaolude selgitamiseks palub politsei sõidukijuhil ning kõigil, kes juhtusid õnnetust pealt nägema, võtta ühendust Haapsalu politseijaoskonnaga telefonil 473 2845 või kirjutades aadressil andrus.kleeman@politsei.ee. Ennekõike palume ühendust võtta sõidukijuhil!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nimi (kohustuslik)
28 päeva tagasi

Mina olen tunnistaja, mis juhtus?

Kati Nõdra
29 päeva tagasi

Mida seal tuvastada on ja milleks? Kas on igav?

Ehh jopp
28 päeva tagasi
Reply to  Kati Nõdra

Igav? Inimesele otsa sõitmisel on alati kohustus kutsuda kohale politsei. Nii on see kirjas, mitte igav? Kui sa teisele autole otsa sõidad ja kannatanuid pole, siis võid igavusest kokku leppida midagi, aga inimesega kokkupuutel ei või minekut teha. Krt load on endiselt kuskil ostetavad või mis pull on?

Murjam
28 päeva tagasi
Reply to  Ehh jopp

Ei pea kui vigastatuid pole. Mine siiski autokooli, mitte ära osta omale.

pudjonnõi
28 päeva tagasi
Reply to  Murjam

Kas teie olete ebanormaalne?

Artmal
28 päeva tagasi
Reply to  pudjonnõi

No jopi nimi ütleb juba kõik.

AVS
28 päeva tagasi
Reply to  Kati Nõdra

Mõni vigastus ei tarvitse ju koheselt näha või tunda olla, vaid selgub alles mõne aja möödudes. Ju siis seekord oli nii.

Kati Nõdra
27 päeva tagasi
Reply to  AVS

See on see vigastus mis pähe lööb, et äkki saab auto kindlustuse raha oma arvele veidi.