Pariisi Vees on külalisteenindaja

Foto: Malle-Liisa Raigla
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 9

 

Esmaspäeval, 1. aprillil teenindas Haapsalus Pariisi Vee poes ostjaid näitleja Piret Rauk, kes teleseriaalis „Pilvede all” kehastas sama poe juhatajat Inna Aavakivi.

Idee Rauk 1. aprillil poodi teenindama kutsuda tuli Pariisi Vee juhatajal Riina Telleril. Pärast teleseriaali võtteid on Rauk jäänud poe kliendiks, kellega regulaarselt suheldakse.

Kui Teller sellekohase postituse sotsiaalmeediasse pani, arvasid paljud, et tegemist on naljaga. Nii rääkiski ta, kuidas esmaspäeval oli poodi sisse tuldud öeldes, et tuldi Innat vaatama ja ehmatusega nähtud, et näitleja on tõepoolest leti taga. „Nad said kaks korda tünga,” ütles Teller.

Raugi sõnul on Pariisi vesi armas pood, kus toodetest räägitakse ja osatakse soovitada. Ta meenutas poes toimunud võtteid, kuid eriti seda, mis toimus enne ja pärast võtteid – kuidas kogu võttemeeskond lõhnasid proovis ja kuidas enamikest poe kliendid said.

Külalisteenindaja on poes kella 15ni.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ABC
1 kuu tagasi

Viisakas müüja kuluks sinna ära küll.

Rza
1 kuu tagasi

Kas sellist uudist on vaja? Maximas tihtilugu külalismüüad tööl ja keegi ei tee uudisnuppu?

Nimi (kohustuslik)
1 kuu tagasi
Reply to  Rza

KülalismüüJad on see sõna!