Uuemõisas põlesid autod

Lääne Elu

info@le.ee

Põlenud roomikkombain. Foto: päästeamet

Läinud ööl läksid Uuemõisas kaks sõidukit põlema. Teisipäeva õhtul kell 22.27 teavitati häirekeskust autopõlengust Haapsalu linnas Uuemõisa alevikus.

Masti tänaval oli põlema süttinud pargitud sõiduki kapotialune. Päästjad likvideerisid põlengu kella 22.54. Võimaliku elektririkke tagajärjel süttinud sõiduauto hävis osaliselt.

Täna veidi pärast südaööd, kell 00.06 süttis Haapsalus Uuemõisa alevikus Neeme teel põlema rookombain. Päästjate hinnangul süttis tõenäoliselt kombain põlema elektririkke või kuumadele osadele kogunenud rootolmu süttimise tulemusel.

Päästjad asusid tulekahju piirama, et see ei leviks lähedal asuvatele roorullidele ning kulupõllule. Tulekahju likvideeriti kella 01.41ks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Eesti kof
1 kuu tagasi

Ei automaksule Reffidele joon alla.

En.
1 kuu tagasi

Uurisin hiljuti foorumitest summutiremondi kohta. Muuseas selgus, et vastu kuiva rohtu puutuv tuline katalüsaator tekitab üsna tõenäoliselt tulekahju. Kas see Uuemõisas toimunuga seostub, ei tea aga ma ise poleks osanud kartagi, sest vanematel masinatel, mida varem kasutasin, katalüsaator puudus ning sädemeid korras mootorist (eriti veel seisvast!) naljalt ei lendu.

...
1 kuu tagasi

Tesla viimane mudel?

Napak
1 kuu tagasi

Veiko oma? Kurb.

Kombain
1 kuu tagasi

EI automaksule!

Ei taha libereid
1 kuu tagasi

Jah, mäss on alanud!
Vahetame valevalitsuse välja, kasvõi kõigi liberite ohvrikstoomise hinnaga!