Lääneranna lükkab rahvamajade reformi edasi

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Lihula kultuurimaja. Foto: Urmas Lauri

Kuigi Lääneranna vallavalitsus kinnitas oma korraldusega Lääneranna kultuuri- ja noortekeskuse juhatajaks Lihula kooli vilistlase, Eesti hotelli- ja turismikõrgkooli lõpetanud Liisa Vaimla, jäi leping Vaimlaga sõlmimata ning kultuuri- ja rahvamajade reform lükkub teadmata ajaks edasi.

„Jah, vastab tõele,“ kinnitas Lääneranna vallavalitsuse liige Jane Mets eile Lääne Elule. Metsa sõnul jäi leping sõlmimata isiklikel põhjustel.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
11 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
maaelanik
1 kuu tagasi

Järjekordne näide kuidas vald valetab ja vassib. Alles see oli kus räägiti hõisates avalikult,et kui mitu (kas polnud neid lausa viis) tugevat ja kvalifitseeritud kandidaati konkursil osales ja kuidas kultuurireform (järjekordne käkk) kõiki seitsmendasse taevasse viib… Kui väljavalitu kandidaat ei soovinud hiljem osaleda mingil põhjusel selles, siis miks ei võetud siis teist, või kolmandat kandidaati, kes pingereas? Kas ei soovinud kandidaadid, või ei sobinud valla meelsusega ? Ühesõnaga ehe näide sellest kuidas vald hammustab suure tüki ja ei suuda seda läbi närida. Kõigi teiste reformidega sama seis, kõik on tehtud kiirustades, ettevalmistamata, kõiki ja kõike enda ümber lammutavalt, kellegiga koostööd… Loe rohkem »

MÕISA VEINIKELDER
1 kuu tagasi
Reply to  maaelanik

Kirjeldus vastab uljale joodikule.

Lääne Elu endine lugeja
1 kuu tagasi

Tundub nii, et Lääne Elu on ennatlikult ühe artikli avaldanud. Täna siis vigade parandus, et siis polegi nii nagu varem kirjutati, et noor naine hakkab juhtima …Ikka juhtub. Kuigi tark ei torma, enne ikka faktid selgeks ja siis…

Mati Põdra
1 kuu tagasi

No võitis konkursi.

Aga võib-olla tuli vahepeal see selgus, et Lääneranna praeguse vallavalitsuse heas nimekirjas olemine võib hilisemas elus suurt kahju põhjustada. Noor inimene alles, terve elu veel ees.

Lääne Elu endine lugeja
1 kuu tagasi
Reply to  Mati Põdra

Võitis jah, aga kirjutati et hakkab juhtima. Faktide vahe ju

Jah...
1 kuu tagasi
Reply to  Mati Põdra

Võib küll nii olla, sest selgusehetk ei hüüa tulles ; )

No
1 kuu tagasi

Tiina ei taha veel pensile minna. Aukodaniku tiitel ei aidanud ka tast lahti saada. Ühe sõnaga ei muutu midagi.

Mati Põdra
1 kuu tagasi
Reply to  No

Kaotab võimaluse maksumaksja raha eest internetis 14 nime all kommenteerida.

IRW
1 kuu tagasi

Tuul puhub või mati räuskab…..vahet pole, elu läheb edasi

Kont
1 kuu tagasi

Mis asi see nüüd siis jälle on…

Näritud Kont
1 kuu tagasi
Reply to  Kont

Kont, nagu me kõik teame, on see ühtedoidvate kogukondade parim elukeskkond kõigile.