Eesti parim kodukokk Ivari Vokk: toit peab olema aus

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Meisterkokavõistluse võitja Ivari Vokk ja Old Hapsal Hoteli perenaine Daire Kaup õhtusöögiroogi taldrikule panemas. Foto: Vendo Jugapuu
Kuula artiklit, minutit ja sekundit
0:00 / :

Meisterkokavõistluse võitja Ivari Vokk ja Old Hapsal Hoteli perenaine Daire Kaup õhtusöögiroogi taldrikule panemas. Foto: Vendo Jugapuu

Laupäeva õhtul said 40 huvilist Old Hapsal Hotelis osa viiekäigulisest õhtusöögist, mille oli valmistanud Masterchef Eesti ehk Eesti Meisterkoka võistluse teise hooaja võitja Ivari Vokk.

Reede õhtul kell 19 Old Hapsali uksest sisse astudes tundus, et olen eksinud aja või kohaga – pidid seal ju käima ettevalmistused järgmisel õhtul toimuvaks viiekäiguliseks õhtusöögiks, kuid ühtegi hingelist ei paistnud. Söögisaalis olid lauad 40 inimesele juba kaetud, noad-kahvlid ja klaasid läikivaks poleeritud ning igal laual paigas ka külaliste nimesildid.

Kõrval asuvast köögist kostis siiski suminat ja kolinat ja seal hobikokkade võistluse Masterchef Eesti teise hooaja võitja, Saaremaa mees Ivari Vokk koos hotelli perenaise Daire Kaupiga järgmiseks õhtuks ettevalmistusi tegigi. Kaup sõtkus leivatainast ja Vokk tegeles parasjagu pasteedi valmistamisega.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
söök
11 kuud tagasi

peab olema parteiline

haapsalu pensionär
11 kuud tagasi

Burger maitseb paremini, kui selles sisalduv suvikõrvits kaaviar asendatakse musta või punasega

tüüenimene
11 kuud tagasi

süüks hää meelega kõtu kardulat, pläusti ja liha korralikõlt täis, untsantsaka võivas ju toda viita rooga päiv otsa nokki, neil aiga küll