Reili Rand: kas 17 eurot palgatõusu vääris streiki?

Riigikogu liige Reili Rand (SDE)

Hiljutine õpetajate streik oli ajalooline sündmus, mis tõi esile tungiva vajaduse haridustöötajate paremate töötingimuste ja töötasu järele. Õpetajad tuletasid jõuliselt meelde, et pea kõik erakonnad lubasid valimiste eel maksta haridustöötajatele Eesti keskmisest kõrgemat palka. Streik oli vajalik ka selle pärast, et tulevikus oleks õpetajaameti valijaid, kes meie lastele klassi ees tarkust jagaksid ja nii neile eluks paremad võimalused kindlustaksid.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mata õps
2 kuud tagasi

€17 ei väärinud streiki, koolilapselegi selge!

pollearulisele
2 kuud tagasi

kulla reili kas sa mõnitad nüüd õpetajaid või , selle eest saab vanalinnas 3 tassi kohvi

Juku
2 kuud tagasi
Reply to  pollearulisele

Selle eest saab vähemalt 340 toosi tikke.

Feminism on kaos
2 kuud tagasi

Tõesti, kui sellised tibid juhivad riiki, ei saagi tulemus hea olla. Tänaseks on K.Kallas suutnud 3 aastaga Eesti riigi praktiliselt hävitada.

Häbenen
2 kuud tagasi

Esimest korda kuulen sellisest riigikogu liikmest.
Ilmselt on viga minus.

2. kodanik
2 kuud tagasi

Kui sinu jaoks on asjad valitsuskoalitsiooni sees arusaamatud, siis astu sealt välja. Väga lihtne ju. Ei maksa süüdistada partnerit kõrkides hoiakutes, sest päriselt sa kiidad selle ju heaks temaga võimupirukat jagades. Väga mage….