Koer tõi vastsündinu surnukeha taluhoovi (täiendatud 19.15)

Andra Kirna

andra@le.ee

Politsei. Foto: Arvo Tarmula

Politsei. Foto: arhiiv

Politsei jätkab täna otsinguid, et leida Suure-Lähtrust äsja sünnitanud naine, kes võib terviseseisundi tõttu vajada kiiret abi.

Politsei sai eile lõuna ajal teate, et Suure-Lähtru küla piirkonnas võis hommikul viibida naine, kes on värskelt lapse sünnitanud, kuid ei pruugi olla saanud sünnituse järgselt vajalikku arstiabi.

„Mõistame, et meie otsingu palve võib tekitada küsimusi, millele oodatakse vastust, kuid praegu on meie peamine eesmärk võimaliku abivajava naise leidmine ja selleks vajaliku info kogumine. Kõigi täpsemate asjaolude selgitamisega tegeleme samuti, kuid inimese elu ja tervis on praegu meie prioriteet,” ütles Lääne prefektuuri operatiivjuht Üllar Kütt teisipäeva keskpäeval.

Külaelanike sõnul tõi esmaspäeval koer oma pererahva hoovi elutu vastsündinu, kellel oli nabanöör küljes. Kelle lapse koer tuua võis, külaelanikud arvata ei osanud.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
34 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
uudu
2 kuud tagasi

riigi allakäik on jõudnud nii kaugele et noored emad on hakanud enda lapsi hülgama

Mati Põdra
2 kuud tagasi
Reply to  uudu

Eriti madalalaubaline kommentaar. Riik ei ole küll selles süüdi, et kaitsevahendeid ei kasutata.

aga
2 kuud tagasi
Reply to  Mati Põdra

tegemist võib olla vaimuhaige inimesega, mida ta kaitsevahenditest teab? Pigem on küsimus, et miks ta sel juhul ravil kuskil ei ole…….Ja see küsimus on kindlasti juba nii riigile kui sotsiaaltöötajatele….

Kodanik
2 kuud tagasi
Reply to  aga

Neid vaimse puudega tegelasi liigub igal pool ringi. Võiks kinnisesse asutusse panna.

Et siis
2 kuud tagasi
Reply to  Kodanik

seal surnuks näljutada?

???
2 kuud tagasi
Reply to  Mati Põdra

Äkki vägistatud.

Napak
2 kuud tagasi
Reply to  ???

Sellisel juhul saab lapse poole tunni pärast?

Napak
2 kuud tagasi
Reply to  uudu

Võttes sünnitavad naised arvudes ja selle ühe õnnetuse, ei saa selliseid järeldusi siiski teha.

AVS
2 kuud tagasi

Aga kas sa ei ole juhtumisi uurinud, ega su esivanemate seas ei esinenud kunagi õe.venna kombinatsiooni? Sest see seletaks küll nii mõndagi, sealjuures ka seda su kommide kadumise põhjust.

AVS
2 kuud tagasi
Reply to  AVS

Vabandust, igaks juhuks parandan, sidekriipsu asemel tuli punkt. Õige on õe-venna.

ee laane elu
2 kuud tagasi

selle asja maksumüüri taha panemine on ikka sigadus kuubis.

Kolja, tutvustega
2 kuud tagasi

ega see lääne nigulas meil siin on üsna selline … khmm… degenerantide piirkond. ei imesta. mul tuttavad miilitsad räägivad igasuguseid jutte kui ma nendega koos viina joon

Kellu
2 kuud tagasi

Paar päeva tagasi oli artikkel, kus koolides tualettides teevad sedasamust täiskasvanute asja tänapäeval väga, väga noored, alustavad juba 12 aastaselt……Peresid on igasuguseid, seinast seina. Samamoodi on puudega pered….jne. Kes samamoodi sünnitavad, saamata aru tegelikkusest.

....
2 kuud tagasi
Reply to  Kellu

Seks on ju ok, aga siinkohal peaks saatma selle artikli kellegile, kes üritab kogu väest abortide vastu olla. Kui selline abordikeeld saab seaduslikuks, siis hakkab sarnaseid uudiseid kamaluga tulema. Harida tuleb inimesi, mitte keelata ja käskida ja trahvida!!!

Haigla
2 kuud tagasi
Reply to  ....

Hea näide koolisüsteemi kvaliteedist. Väita nagu oleks abordi tulemus lapse jaoks kuidagi muudmoodi kui surmaga lõppev? Abordiga lükatakse probleemid lihtsalt silma alt ära, et nendega mitte tegeleda. See laps seal tühermaal oleks abordi teel nagunii surnud ja seda üsna jõhkralt sõltuvalt abordimeetodist. Meie riiki esitletakse kohati kui maailmatasemel riiki ja mõjukeskust aga tegelikkust me näeme selles samas uudises siin. Soovimatuid lapsi ei suudeta või taheta kaitsta ega normaalsele elule aidata. Rahvastikukriisis riigile oleks väga vajalik iga laspse elule aitamine. Aastas tekiks vähemalt tuhatkond truud kodanikku, kes oleksid hilisemas olus tänulikud riigile selle eest, et riik päästis nende elu! Kahjuks aga… Loe rohkem »

....
2 kuud tagasi
Reply to  Haigla

Hea näide teoreetikust. Teil ikka lapsi on? Vist mitte. Ma kirjutasin, et inimesi tuleb harida, see välistaks ka suurenenud abortide arvu ehk. Kaitsevahendid, seksuaalõpetus. Sellistel teemadel on ka vaja õpetust saada!

Pipi
2 kuud tagasi
Reply to  Haigla

Ei usu, et see laps kunagi õnnelik oleks olnud

kõik teavad, et naine
2 kuud tagasi

Tõsise ja võika jutu peale ajada nõmedat umbluud on lame.

Kodanik
2 kuud tagasi

Mehed ei sünnita. Sugu pole võimalik muuta, tehke see endale selgeks üks kord. Väga võigas uudis.

Jenkem
2 kuud tagasi

Pigem viitab kõik sellele, et üle ukse välja visatud vastsündinu… Oleks see sünnitaja kuskile tühermaale peale sünnitust kakerdama jäänud siis oleks vast üles leitud.. ning mis siin ikka eietada, kohtuekspertiis annab rohkem vastuseid ma loodan, igaljuhul väga kole ja taunimist väärt juhtum…

arvan
2 kuud tagasi

Võib olla,et on tark kutsu.Tahtis tuua pisikese inimeste juurde kes ehk saaksid aidata.

Lugeja
2 kuud tagasi
Reply to  arvan

Koer jookseb lahtiselt ümbruskonnas?

Kas
2 kuud tagasi

Lume pealt siis jälgi ei leia? Jäljekoer pole tõesti võimeline üles võtma jälge? Praegu lumi ka maas, jäljed jäävad lumele. Esiteks peaks otsima üles koha, kust koer lapse leidis.
Kui visati autost välja, siis võis see naine sünnitada kusiganes, peaks otsima üle maakonna, kui mitte üle eesti. Kui inimesel on lähedased, siis peaks ju keegi märkama, et pereliige on puudu või ta veritseb.
Vb kuskilt hooldekodust üldse pärit sünnitanu?

Pipi
2 kuud tagasi
Reply to  Kas

Arvan siiski, et see ema on alaealine, kes pole kodus julenud sest rääkida. Aastaid tagasi tallinnas viskas koolitüdruk terve ja elusa lapse prügikasti surema Ema ei saanudki aru, et laps lapseootel. On juhtumeid, kus rasedus välja ei paista, noor tulevane ema vaid veidi juurde võtnud