Lääne Elu paberleht laupäeval, 3. veebruaril

Lääne Elu

info@le.ee

Läänemaa õpetajad: streik läks asja ette

Kuigi nõutud palgatõusust jäädi ilma, leiavad koolmeistrid, et streik vääris küünlaid, sest lõpuks ometi on õpetajatöö kitsaskohtadest hakatud rääkima. „Mina jäin küll rahule, kuna õpetajatöö tõusis fookusesse,“ ütles Läänemaa aasta õpetaja Tiina Brock Lääne Elule.

Elo Viiding otsib alati inimlikku ühisosa

Kolmapäeval Haapsalus lugejatega kohtunud kirjanik, tõlkija ja toimetaja Elo Viiding on oma sõnul püüdnud alati Soome silda ehitada, kuigi vahepeal tundus, et eestlased kaotasid Soome vastu huvi.

Lend paberist linnuga Haapsalu linnagaleriis

Eero Alevi näitusel Haapsalu linnagaleriis kaotab aeg oma lineaarsuse ning minevik, olevik ja tulevik sulavad kokku. Seekord ulatab kunstnik vaatajale võtme kohe ukse peal. Kaks esimest maali võtavad näituse kokku. Või noh, kas just kokku, ütleme nii, et neis sisaldub tuum, väljapaneku kvintessents: kaks motiivi, paberlehvik või -lind ja lauamäng. Nagu reis ümber maailma.

Et homsed uudised lugemata ei jääks, telli Lääne Elu siit!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments